Espinacs a l'estil oriental
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per wok
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams. d'espinaques fresques.
- 1 ceba morada de mida normal.
- 1 tomàquet madur de mida grossa (si és petit, millor 2).
- 1 carbassó de pagès.
- 3 cullerades soperes de soja.
- oli de sèsam.
- un polsim de pebre sishuan (acabada de picar).
- Sal i pebre.
Elaboració
- Posem a calentar oli de sèsam al WOK (un bon raig, gairebé un dit).
- Quan estigui calent hi afegim la ceba tallada en juliana. Espolsem sal a la ceba i la remenem durant un cinc minuts.
- Ara afegim el tomàquet tallat també amb la mida juliana i els saltegem amb la ceba per cinc minuts més (afegim un polsim de sucre).
- Afegim el carbassó tallat longitudinalment amb el pelador (prim), i afegim sal i pebre.
- En cinc minuts afegirem les espinaques, alhora que afegirem la soja mentre anem movent el WOK a temperatura força alta.
- Per acabar, haurem mòlt una mica de pebre de sishuan (provem-la primer, té un gust cítric molt especial), i l'espolsarem per sobre del wok abans de servir els plats.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2756 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.